Uvjeti korištenja

Uvjeti prodaje

Načini plaćanja

  • Kreditna kartica će se teretiti za cjelokupni iznos prema uvjetima za odabrani cjenik.
  • Primamo sljedeće kartice: Amex, Diners, MasterCard, Maestro i Visa
  • Obavještavamo Vas da će Vaša kreditna kartica biti terećena u HRK.
  • All payments will be effected in Croatian currency. The amount your credit card account will be charged for is obtained through the conversion of the price in Euro into your credit card currency. When charging your credit card, the same amount is converted into your local currency according to the exchange rate of credit card associations. As a result of this conversion there is a possibility of a slight difference from the original price stated in our web site.
  • Vaši osobni podaci, kao i podaci o vašoj kreditnoj kartici, u potpunosti su zaštićeni. Prijenos podataka odvija se preko sigurnosnog servera.

UVJETI plaćanja:

 Opći uvjeti:

  • Plaćanje se vrši na osnovi izdane ponude ili ispostavljenog računa klijentu.
  • Postoji mogučnost povrata uplaćenih sredstava zbog otkaza ugovorene naruđbe/usluge po   izdanoj ponudi uz rok od 3 dana od izdavanja ponude.
  • Načini kartičnog plaćanja se obavljaja jednokratno,a postoji mogučnost plaćanja i na rate ovisno kojom se karticom plaća.
  • U slučaju bilo kakavih pitanja slobodno nas kontaktirajte na: 091/1808047

 

or more informations check our Terms and Conditions and Privacy Policy.

PRODAJNO MJESTO – Odaberi d.o.o

Sjedište: Zdenčice 6,Orešje,S.Samoborski

Registarski sud: Zagreb

MBS: 080753764

MB: 02730901

OIB:67735076933.

T: 01/3370038

F: 01/3370038

E-mail: 091/1808047

Izjava o zaštiti i prikupljanju osobnih podataka i njihovom korištenju

Odaberi d.o.o. obavezuju se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici tvrtke Odaberi d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Izjava o zaštiti prijenosa osobnih podataka

Zaštita osobnih podataka u skladu sa Općom uredbom o zaštiti podataka Europskog parlamenta i Vijeća broj 2016/679-Uredba te provedbe Opće uredbe o zaštiti podataka

WSPay kao izvršitelj provođenja autorizacije i naplate kreditnih kartica postupa s osobnim podacima u svojstvu izvršitelja obrade te sa osobnim podacima postupa u skladu sa Općom uredbom o zaštiti podataka Europskog parlamenta i Vijeća broj 2016/679 te prema strogim pravilima PCI DSS L1 regulative o zaštititi upisa i prijenosa podataka.

WSPay koristi SSL certifikat 256 bitne enkripcije te TLS 1.2 kriptografski protokol kao najviše stupnjeve zaštite kod upisa i prijenosa podataka.

Osobni podaci koji se koriste u svrhu autorizacije i naplate odnosno u izvršavanja obveza iz Ugovora ili temeljem Ugovora, smatraju se povjerljivim podacima.

WSPay osobne podatke ne obrađuje niti koristi osim u svrhe izvršenja ugovora autorizacije i naplate.

WSPay jamči ispunjavanje svih uvjeta određenih važećim propisima o zaštiti osobnih podataka za izvršitelje obrade osobnih podataka, a osobito poduzimanje svih potrebnih tehničkih, organizacijskih i sigurnosnih mjera a to naročito potvrđuje i PCI DSS L1 certifikatom.

Izjava o korištenju WSPay-a

Odaberi d.o.o. koriste WSPay sustav za online plaćanja.

WSPay je siguran sustav za online plaćanje, plaćanje u realnom vremenu, kreditnim i debitnim karticama te drugim načinima plaćanja. WSPay kupcu i trgovcu osiguravaju siguran upis i prijenos upisanih podataka o karticama što podvrđuje i PCI DSS certifikat koji WSPay ima. WSPay koristi SSL certifikat 256 bitne enkripcije te TLS 1.2 kriptografski protokol kao najviše stupnjeve zaštite kod upisa i prijenosa podataka.